Title Image

National Space Centre Satellite Bar

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider
National Space Centre – Satellite Bar

We were honoured to undertake a project at the National Space Centre; a museum and educational centre based on the fields of space and astronomy that has become one of Leicester’s well-known landmarks and a place for the whole family to enjoy.

Team Smallman worked on the creation of a satellite bar, with works consisting of a complete redecoration, new suspended ceiling, new security door, stud wall, plastering and alterations to the sprinkler system, new lighting, air con and heating.

The satellite bar was open to the rest of the building with only a one-metre high wall dividing it from the corridor. We took the wall to ceiling height and fitted a new security door. After a tile suspended ceiling was fitted and a new 600 x 600 grid was enclosed, we added a sprinkler system, an air con system, heating system, new lighting and electronic security services.